Z6_GAC8H902K86JE0AEMN7HA01OL3
Z7_GAC8H902K86JE0AEMN7HA01OD2
Z7_GAC8H902K86JE0AEMN7HA01OT4

Toolkit zorgverleners

Actions
Loading...

Toolkit zorgverleners

In afstemming met de ZorgNetOost Klankbordgroep Aansluiting en gebruik LSP Twente hebben we communicatiemiddelen ontwikkeld en tips verzameld om u als zorgverlener te ondersteunen in het ophalen en verwerken van opt-in registraties. Heeft u nog vragen of tips? Neem dan vooral contact met ons op via onze servicedesk.

 

Registratieformulieren

Download en print het registratieformulier om toestemmingen van uw patiënten te verzamelen. Voor de apotheek en voor de huisarts zijn verschillende formulieren. De patiënt vult per zorgaanbieder een registratieformulier in.Plaats dit formulier ook op uw eigen website zodat patiënten zelf dit formulier kunnen downloaden of verwijs patiënten naar www.zorgnetoost.nl/optin. Deze pagina is speciaal ingericht voor patiënten.

 

        

 

 

Folders

Plaats de regionale folder op uw website, zodat patiënten deze folder kunnen lezen. Of verwijs patiënten naar www.zorgnetoost.nl/optin om de folder te lezen.

 

Handleidingen en tips

Wij hebben in samenwerking met huisartsen, apothekers en de verschillende informatiesystemen handleidingen opgesteld over hoe u opt-in registraties kunt verwerken in uw informatiesysteem. Tevens wordt uitgelegd hoe u rapportages uit uw systeem kunt halen m.b.t. opt-in. Bijvoorbeeld welke patiënten met meerdere medicijnen nog geen opt-in hebben geregistreerd. Op deze manier kunt u gericht patiënten vragen of ze toestemming geven voor het beschikbaar stellen van medische gegevens.

 

Download hier de handleiding.