Z6_N9K0IH80N85C60QPGR88H820R1
{}
Z7_N9K0IH80N85C60QPGR88H82077

Schrijf je in voor ZorgNetOost LSP webinars!

Actions
Loading...

Schrijf je in voor ZorgNetOost LSP webinars!

ZorgNetOost en VZVZ verzorgen in september en oktober twee verschillende webinars. Eén van de webinars is bedoeld je te helpen het LSP binnen de dienstapotheek optimaal te gebruiken. De andere webinar helpt je op weg om toestemming voor kwetsbare patiëntgroepen te verhogen.

We nodigen alle medewerkers van de apotheken in de regio Twente van harte uit om deel te nemen aan de webinars. Ze duren 30 minuten en deelname is kosteloos. Doe je ook mee? Kies een moment uit en schrijf je in!  

Webinar LSP binnen de dienstapotheek

Via het Landelijk Schakelpunt (LSP) kan je inzien welke medicatie is verstrekt aan de patiënt. Tevens kan je zien met welke intoleranties, contra-indicaties en allergieën je rekening moet houden. Dit kan je helpen om goede zorg te leveren en draagt bij aan medicatieveiligheid.
Maar hoe gebruik je het LSP optimaal? Welke informatie kan wanneer door welke zorgverlener worden ingezien? En hoe zit het ook alweer met het vragen en vastleggen van toestemming?

Tijdens de webinar ‘LSP binnen de dienstapotheek’ leggen we het graag aan je uit. De webinar duurt 30 minuten. Na deze webinar ben je weer helemaal op de hoogte van LSP gebruik binnen de dienstapotheek.  

Voor wie?
Deze webinar is bedoeld voor medewerkers van de dienstapotheek.

Wanneer?
-    Pharmacom 29 september 19.00 – 19.30
-    Pharmacom 30 september 19.00 – 19.30
-    CGM 1 oktober 16.00 – 16.30
-    CGM 1 oktober 19.00 – 19.30

Webinar verhogen toestemmingen voor kwetsbare patiëntgroepen

In Twente hebben al veel patiënten toestemming gegeven om medische gegevens te delen met andere zorgverleners. Maar hebben ook de kwetsbare patiëntgroepen toestemming gegeven? Voor deze groep is toestemming extra belangrijk; er is namelijk een aannemelijke kans dat ze een keer op de huisartsenpost (HAP) of bij de dienstapotheek komen.

In de week van 28 september hebben apotheken een informatiepakket ontvangen om een eenvoudige manier inzicht krijgen in het percentage vastgelegde toestemmingen van deze kwetsbare patiëntengroep. Daarnaast geven we je tips over hoe je toestemming voor deze kwetsbare groep het best kan vragen en vastleggen.

Tijdens de webinar geven we uitleg over het informatiepakket, zodat je er direct mee aan de slag kan. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie?
Deze webinar is bedoeld voor apothekers en apothekersassistenten.

Wanneer?
Kies uit één van de volgende opties:
- 7 oktober 9.30 – 10.00
-  7 oktober 16.00 – 16.30

Wil je meedoen? Klik dan op onderstaande button.

Ja ik meld me aan voor de ZNO Webinar verhogen toestemmingen voor kwetsbare patiëntgroepen