Viewer voor webcontent

Actions
Loading...

Nieuwsoverzicht

 • Geslaagde PGO bijeenkomst
  Dit bleek wel uit de volle en enthousiaste zaal bij onze Lunch Meet Up van 12 december jl. Een goed begin. Na een heerlijke lunch van Broodje Nu* was het hoog tijd voor onze directeur Renie Heerbaart om iedereen te verwelkomen en het onderwerp in te leiden. We hadden een vol en ambitieus programma, om zoveel mogelijk kennis te delen in een kort tijdsbestek. Vervolgens werden we door de twee aanwezigen van MedMij bijgepraat over de landelijke ontwikkelingen. lees meer
 • Lunch Meet Up PGO
  Op woensdag 12 december organiseren we een regionale bijeenkomst over MedMij en persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO's). Wat betekenen al die afkortingen en wat moeten we er mee in de regio? lees meer
 • Kickoff vinkjemee campagne!
  Kickoff van de #vinkjemee campagne! Vandaag is de eerste apotheker bezocht in het kader van de nieuwe toestemmingscampagne van ZorgNetOost en VZVZ. Tussen 24 september en 5 oktober worden alle apotheken in de regio bezocht.
 • AVG
  Het houdt de gemoederen flink bezig; de AVG. ZorgNetOost werkt in dit kader aan het convenant Uitwisseling Persoonsgegevens om aan de verplichtingen van AVG te voldoen en om gezamenlijke verantwoordelijkheid te formaliseren. De eerste versie ligt inmiddels bij de ZorgNetOost Klankbordgroep Privacy en Veiligheid. Tijdens de volgende bijeenkomst van deze klankbordgroep wordt het convenant vastgesteld.
 • Einde ZNO e-Verwijzen
  Nu de meeste huisartsen gewend zijn aan het verwijzen via ZorgDomein, zal de dienst ZNO e-Verwijzen per 1 oktober a.s. ophouden op ons ZorgPortaal. Op dit moment is het nog mogelijk om via deze route te verwijzen naar Dimence, Mediant, Mindfit en Tactus. Huisartsen ontvangen hierover aanvullende informatie.
 • Toestemming studenten
  Binnenkort starten de introductieweken voor studenten en komen er weer een heleboel nieuwe studenten naar het mooie Twente. Denkt u bij de inschrijvingen van deze studenten ook aan het vastleggen van toestemming. Meer weten over toestemming? Kijk onder het kopje toestemming.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Z7_GAC8H902KO1OF0AAS0AC4010O5

Actions
Loading...