Z6_N9K0IH80N8N180QRLMFT7M0041
{}
Z7_N9K0IH80N8N180QRLMFT7M00K7

Manifestival 2021

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om het Manifestival jaarlijks terug te laten keren. De nieuwe editie is op 13 oktober 2021! Met het Manifestival verbinden we de zorgorganisaties in onze mooie regio. Het Manifestival komt natuurlijk voort uit het Manifest Regionaal Samenwerken (zie onderstaande button), zoals door de verschillende regionale bestuurders ondertekend.
Het afgelopen jaar hebben we niet stil gezeten en dat zul je tijdens de bijeenkomst zien en ervaren. We informeren je o.a. over de ontwikkelingen met betrekking tot de regionale architectuur en ons werkplan en er is alle ruimte om met elkaar in contact te komen. Het thema is immers niet voor niets regionaal netwerk(en).

Programma
Het Manifestival 2021 bestaat uit twee onderdelen. In de ochtend hebben we een speciaal onderdeel voor alle regionale bestuurders en in de middag gaan we de diepte in met o.a. de directielaag, beleidsadviseurs en managers informatisering. Zo gaan we in beide programmaonderdelen samen aan de slag om ervoor te zorgen dat we daadwerkelijk uitvoering geven aan het Manifest in de regio.
Het Manifestival vindt plaats bij de Spinnerij te Enschede (Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede) en het ochtendprogramma start om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur met aansluitend een gezamenlijke netwerklunch met de deelnemers van het middagprogramma.

Het bestuurdersgedeelte in de ochtend bestaat uit de volgende programmaonderdelen:

1.            Opening dagvoorzitter  
2.            Toelichting regionale ontwikkelingen
3.            Landelijke ontwikkelingen en wat betekent dat voor onze regio 
4.            Het regionale ecosysteem
5.            Paneldiscussie


Het middagprogramma begint met een netwerklunch, samen met de bestuurders van het ochtenddeel en om 13.00 uur start het inhoudelijke programma:
1.            Netwerklunch vanaf 12:30 uur
2.            Opening dagvoorzitter  
3.            Toelichting regionale ontwikkelingen 
4.            Regionaal overlegplatform
5.            Het regionale ecosysteem
6.            Workshop betekenis regionale architectuur
7.            Plenaire terugkoppeling

Aanmelden
Heb je je nog niet aangemeld voor het bestuurdersgedeelte? Meld je dan snel aan door te mailen naar communicatie@zorgnetoost.nl.
 

Tot 13 oktober!

Wil je het Manifest nog eens terugkijken?

Bekijk hier het Manifest Regionale samenwerking