Manifestival

We bestaan alweer 15 jaar! Daarom hebben we dit jaar een feestjaar. Één van de hoogtepunten tot nu toe was de bestuurlijke bijeenkomst van afgelopen februari waar de bestuurders van de regionale zorginstellingen het manifest regionale samenwerking ondertekenen. Iets waar we trots op zijn!

Op 25 september staat dit manifest opnieuw centraal tijdens ons Manifestival! Tussen 15.00 uur tot 17.00 uur laten we graag zien dat online vieren minstens zo feestelijk kan zijn als in het echt. Tijdens het Manifestival nemen we je mee in de nieuwe programmalijnen, proosten we samen, vragen we Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS, het spreekwoordelijke hemd van het lijf en hebben we een aantal verrassingen in petto. Om het feest compleet te maken wordt het plenaire gedeelte begeleid door de dagvoorzitter Sabine Uitslag. Daarna gaan we in verschillende sessies uiteen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Kortom: een vol programma dat je niet wilt missen!

Zoom
Het Manifestival wordt gehouden in Zoom. Alle genodigden hebben hiervoor een uitnodiging met inloggegevens ontvangen.
Kan je er helaas niet bij zijn? Geen nood! De verschillende presentaties zullen hier terug te vinden zijn.

Programma
We begrijpen dat je staat te popelen om in te loggen. Vanaf 14.50 is dit daarom mogelijk.
Om 15.00 uur zal het programma officieel geopend worden door Sabine Uitslag. Het Manifestival bestaat uit twee delen: een plenair gedeelte en een drietal kenissessies. Het plenaire gedeelte kent de volgende opbouw:

1. Opening door Sabine Uitslag

2. Tweegesprek tussen Erik Gerritsen, secretaris generaal, Ministerie van VWS, en Renie Heerbaart, directeur ZorgNetOost

3. Bestuurlijke vragen voor Erik Gerritsen

4.Proostmoment met verrassing (zet hiervoor je pakket klaar!)

5.Toelichting op de nieuwe programmalijnen door Ronald Spanjers, voorzitter Raad van Commissarissen van ZorgNetOost.

6. Afsluiting plenaire gedeelte en uitleg kenissessies door Sabine Uitslag


Vervolgens gaan we  in drie kleinere groepen uiteen met drie inhoudelijke sessies:

1.    Kennissessie architectuur; stap in de wereld van regionale architectuur.
2.    Werken vanuit zorgverlener en patiënt.
3.    Kennissessie privacy; weet jij alles van toegangsbeveiliging van digitale patiëntdossiers?

Indien je geen voorkeur opgeeft voor een kennissessie word je op willekeurige volgorde ingedeeld in één van de kennissessies. Je kan je voorkeur opgeven via de link in de uitnodiging.

Wil je het gehele programma bekijken en meer informatie over de kennissessies lezen? Klik dan op de button om het programma te bekijken.

Programma manifestival
 

Meer weten?
Wil je meer weten over het Manifestival of het Manifest Regionale samenwerking? Neem dan contact op via onze contactpagina of door te mailen naar communicatie@zorgnetoost.nl.

Psst wil je het Manifest nog eens terugkijken?

Bekijk hier het Manifest Regionale samenwerking