LSP Doe je voordeel er mee!

Actions
Loading...

LSP Doe je voordeel er mee!

De maand november staat bij ZorgNetOost in het teken van de LSP campagne: LSP doe je voordeel er mee! 
In de regio Twente zijn we vanaf het begin in 2013 koploper in het gebruik van het LSP. Iets waar we trots op zijn! Alle huisartsen en apothekers zijn aangesloten op het LSP en veel patiƫnten hebben hun huisarts/apotheker toestemmingen gegeven om informatie beschikbaar te stellen. Om nu tot de volgende stap te komen willen we je helpen om het LSP optimaal in te zetten binnen de huisartspraktijk en de apotheek. Tijdens deze campagnemaand zullen we onder andere op verschillende manieren toelichten wat het LSP voor jou als huisarts of apotheker betekent, krijg je tips van collega's en hebben we allerlei handige handleidingen en overzichten voor je verzameld.

Thema's campagne
Tijdens deze campagnemaand staat elke week een ander thema centraal:
Week 1: Wat is het LSP
Week 2: Toestemming
Week 3: (Her)aansluiting en aangesloten blijven
Week 4: De cirkel is rond

Informatie
De campagne is opgesteld met huisartsen en apothekers uit de regio op basis van de eigen regionale middelen en met behulp van informatie van de landelijke beheerorganisatie van het LSP (VZVZ). De informatie wordt via speciale #LSPDoejevoordeelermee mailings verstuurd aan apotheken en huisartspraktijken en is tevens hieronder te vinden hieronder en natuurlijk op onze sociale media-kanalen.

#LSPDoejevoordeelermee!

Week 1: Wat is het LSP
Deze week is de campagne afgetrapt met een bijeenkomst voor praktijk- en hagromanagers en mochten we een presentatie verzorgen bij de bijeenkomst voor alle apothekers van de TAO. Benieuwd naar alle informatie over het LSP van deze week? Je vindt het hieronder op een rijtje!


Wat weet jij van LSP? Doe hier de quiz

Geheugensteuntje nodig? Bekijk de filmpjes over het LSP of de presentatie van VZVZ over de belangrijkste informatie van het LSP.

Benieuwd naar wat ZorgNetOost precies doet met het LSP? Bekijk de factsheet hieronder!

Factsheet aansluiting en gebruik LSP

Presentatie VZVZ over LSP

 

Week 2: Toestemming
De tweede week van de campagne staat in het teken van toestemming.
Sinds deze week hebben huisartsen en apotheken een speciale tegel voor deze campagne op het ZNO ZorgPortaal. Handig, want zo is alle informatie gemakkelijk bij de hand!

Apotheek en huisarts | registratie formulier