Corona informatie punt

Actions
Loading...

Corona informatie punt

Tips en informatie voor de zorg
ZorgNetOost staat klaar om zorgcollega’s in de regio te helpen. Vanuit onze netwerkrol kunnen wij snel kennis en contacten delen. Op deze pagina verzamelen we allerlei tips en kennis die waardevol is voor zorg professionals.

Noodregeling VWS maakt direct meer digitale zorg thuis mogelijk
Het ministerie van VWS maakt direct geld vrij voor extra digitale toepassingen voor ondersteuning en zorg op afstand aan thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking. De regeling is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die nu extra willen investeren in digitale zorg op afstand. Lees het hele bericht hier.


De ZNO Asana groep: Snel kennis delen tussen zorg professionals
Vanuit onze netwerkrol kunnen wij makkelijk kennis en ervaringen delen over (zorg)applicaties. In een besloten Asana groep hebben wij informatie/ICT managers van Twentse zorg organisaties bij elkaar gebracht. In de groep is het mogelijk om snel informatie op te vragen bij collega organisaties. Wilt u ook deelnemen aan de groep? Stuur dan een e-mail naar mariekelieverdink@izit.nl.


Vijf tips voor beeldbellen in de zorgsector
We moeten per direct anders met elkaar communiceren. Fysiek contact moet worden vermeden. De corona crisis vraagt dus om digitale communicatie, ook in de zorg. Wij verzamelden 5 tips!

Lees ze hier in onze flyer 

Of lees het uitgebreide artikel hier.